Акції «Ні, сміттю!», «Посади дерево!»

2015-10-30

В рамках екологічного місячника учні 2(6)-Г класу Вознесенської гімназії №1 разом з класним керівником Горбачовою Л.В. взяли участь в акціях «Ні, сміттю!», «Посади дерево!» на проектній ділянці узбережжя річки Мертвовод. Всі учні класу з радістю та ентузіазмом одразу почали працювати . Ми прибирали сміття, наслідки людської життєдіяльності, а опале листя зібрали й вкрили ним прикореневі частки дерев,підготувавши їх до зимового періоду. Було висаджено багато молодих дубів, сосен, кленів, які люб’язно надали небайдужі мешканці міста. Працювали ми в дружній, злагодженій, мирній та жартівливій обстановці. З піснями, гумором , посмішкою. По закінченню роботи, було дуже приємно подивитися на результати наших старань. Класний керівник, Горбачова Людмила Володимирівна була, як і ми, дуже задоволена і вдячна за нашу працю. Вона пригостила нас печивом, яке, після роботи, здалося найсмачнішим «смаколиком». Нам дуже сподобалося доглядати за природою. Але найголовніше те, що ми були всі разом, спілкувалися та допомагали один одному, весело й плідно проводили час.

Кожному з нас приємно відпочивати в природі, спостерігати за нею, користуватися її благами. Але дуже засмучує байдуже, недбале ставлення деяких жителів міста як до природних щедрот так і до праці інших людей. Адже щоразу, коли ми приходимо на нашу ділянку, стикаємося з людським непорозумінням щодо гармонійного ставлення до оточуючого середовища. Люди, нажаль, іноді забувають, що вони також є частиною природи і повинні жити в гармонії з нею. Охорона та примноження природних багатств, захист її мешканців, є невід’ємною частиною життя кожної свідомої людини.

ЛЮДИ! Бережіть природу, доглядайте за нею, бо вона цього потребує ! Ми закликаємо всіх жителів міста та просимо , вас , щоб ви теж брали участь у всіх прибираннях міста та за його межами .

Учні 2(6)-Г класу Вознесенської гімназії №1

Жеженко Єлизавета та Шкепу Діана

Кiлькiсть переглядiв: 88