Незабутня подорож до міста Лева

2015-11-12

Незабутня подорож до міста Лева

Львів - це культурна столиця України, особливе місто для кожного. Я впевнений, що той, хто вперше відвідав це місто, здійснив свою мрію.
На осінніх канікулах учні гімназії відвідали славетне ''місто Лева''. По прибуттю учні опинилися в величній будівлі львівського залізничного вокзалу, яка є пам'яткою архітектури початку ХХ століття.

Протягом трьох днів ми жили у центрі Львова, біля готлю Жорж, саме там з'явились перші львівські готелі, ресторани, кафе.

На головній вулиці міста нас вражали своєю самобутньою красою старі будинки, що тісняться між собою, затишні вулички, встелені бруківкою. Складається враження, ніби ти повернувся у часі на сто-двісті років. Можна зустріти вуличних музикантів, молодих жінок в костюмах старомодних дам, сучасних персонажів.

Вражають дрібні крамниці, майстерні, кав’ярні, кафе та ресторани, що розкидані тут в неймовірній кількості. Все має свій неповторний настрій, який так і провокує зайти туди і насолодитись цими місцями.

За два дні ми відвідали всі визначні місця Львова: Домініканський костел, Собор Святого Юра, Личаківський цвинтар, Високий Замок та інші цікаві об’єкти. Здійснили екскурсію підземеллями Львова, завітали у аптеку-музей. Окрасою всього Львова була міська ратуша, з якої було все прекрасне місто. Найкрасивіший же Львів саме після заходу сонця. Ввечері запалюються численні ліхтарі, створюючи теплу затишну атмосферу.

Третього дня ми на гарному та комфортабельному автобусі відправились туристичним маршрутом, що має назву «Золота підкова Львівщини». Сюди увійшли Олеський , Підгорецький та Золочівський замки.

Додому усі поверталися стомленими, але надзвичайно задоволеними.

Тож користуючись нагодою хочу виразити вдячність усім керівникам групи та організаторам цього дивовижного відпочинку.

Солодкий Марк,

учень 6(10)-М класу Вознесенської гімназії №1

/Files/images/Подорож до міста Лева.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 88