Привітання з Новим роком

2015-12-31

Новий рік до нас завітав

Ось і добігає кінця насичений подіями рік, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Мабуть, найбільше і діти, і дорослі чекають на прихід Нового року. Це завжди казка, подарунки, розваги.

Не оминули свята і Вознесенську гімназію №1. Так, 18 грудня 2015 року, у школі відбулося святкування дня Святого Миколая. Розпочалося свято із святкової лінійки, на яку завітав Миколай-Чудотворець із найкращими привітаннями та побажаннями в наступному році. Після другого уроку було проведено благодійний ярмарок, в якому взяли участь всі класи. Кошти(які були зібрані на ярмарку), продукти харчування були передані учасникам АТО: Корецькому Віталію, Гатенюку Віктору, Краснопьорову Дмитру.

Крім Святого Миколая, у гімназії відбулися новорічні заходи. Для учнів 1 (5) - 4 (8) класів було проведено Новорічний карнавал, гімназисти водили хороводи навколо красуні-ялинки, розповідали вірші про зиму, брали участь у різних конкурсах.

Для учнів старших класів було проведено новорічну дискотеку. Учні отримали позитивні емоції, гарний настрій, задоволення. Свято скінчилося, та вітання: «З Новим роком! З Новим щастям!» довго звучали в залі.

Хай Новий рік у вишиванці,

Розбудить Вас щасливо вранці,

І принесе у Вашу хату -

Усмішок і радощів багато.

Розбудить приспані надії,

Зерном і щастям Вас засіє,

Зігріє миром і любов'ю

І подарує Вам здоров'я!

/Files/images/2015-HD-New-Year-Wallpaper-101.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 198