Літературний вечір ім. І. Франка

2015-12-23

Літературний вечір ім. І. Франка

Якщо ви є прихильником поезії, ви певно погодитесь, що не завжди можна зрозуміти думки і віднайти повне відображення почуттів автора. Вивчаючи на уроці української літератури творчість Івана Яковича Франка, наш клас 6(10)-Г, з допомогою учителя української мови та літератури Валентини Леонідівни Рейш, дружньо вирішив організувати літературний вечір присвячений творчості цього великого діяча.

Отже, 23 грудня ми зробили, так кажучи, свято. Щоб повністю поринути у атмосферу «великого українського слова» всі дівчата вбрались у традиційний одяг- вишиванки та вінки. Навіть сам Іван Франко був присутній в обличчі нашого однокласника. Всі були у гарному гуморі, тому літературний вечір проходив у дружній атмосфері. Ми дізнались багато цікавих фактів з особистого життя Франка, а саме: його кохання до трьох жінок, стосунки з дружиною, думки, які його непокоїли у молодості і аж до самої смерті. Всіх без винятку захопила ця історія почуттів. Ми почули та розповіли багато віршів, які були написанні прямо з серця І.Франка. Зрозуміли, що Іван Франко був не тільки сильнім та мужнім революціонером, а ще й мрійливим романтиком. Тому, я раджу вам всім приділити увагу збірці поезій «Зів’яли листя».

Балабаєва Катерина,

учениця 6 (10) Г класу

/Files/images/a/5sTTFTwPiU8.jpg/Files/images/a/_IaIndwRhFk.jpg/Files/images/a/p-4Jv2_5eLA.jpg/Files/images/a/F6hdsH8naIs.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 130