• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Акція милосердя «Від серця - до серця»

Акція милосердя «Від серця - до серця»

2013-11-20

/Files/images/reysh_/DSC_0822.jpg

/Files/images/reysh_/DSC_0835.jpg

Немає нічого дорожчого на землі, окрім дитини. Але, на превеликий жаль, і сьогодні є малюки, котрі не мають своєї родини, бо батьки покинули їх ще немовлятами. Серце стискається від болю та розпачу, коли береш їх на руки, а вони так і горнуться до тебе, обіймають своїми рученятами та притуляють голівоньку до плеча. Чим же вони завинили перед своїми «батьками»? Чому змушені жити в дитячих притулках? Такі діти потребують нашої з вами підтримки і допомоги. З цією метою неодноразово відбувалися акції у Вознесенській гімназії №1.

Так, наприклад, акція милосердя «Від серця - до серця» проходила у два етапи:

- благодійний ярмарок, під час якого гімназистами було зібрано 2202 грн;

- подаруй улюблену іграшку та речі маляті.

Школярі вже не вперше відвідують Миколаївський будинок дитини, у якому перебувають дітки від народження до чотирьох років. Кожного разу це не просто зустріч, а крок до розуміння найціннішого у житті кожного з нас.

Учні 5(9)-Г класу ретельно готувалися до зустрічі з малечою, розуміли, що це неабиякий крок, адже вони зустрінуться з тими, у кого немає ні батька, ні неньки . На порозі Будинку малюка гімназистів зустріла старший педагог Дмитрієва Інна Миколаївна, яка познайомила їх з умовами проживання і виховання малечі та розповіла про перспективи покращення умов перебування дітей з вадами розвитку. Дев’ятикласники разом з малюками гралися, спілкувалися. Час пролетів дуже швидко, настала хвилина прощання. Школярі пообіцяли, що обов’язково ще провідають малят, а діти подарували їм маленький концерт.

Ця зустріч ще раз переконала всіх, що нам пощастило мати люблячих батьків, тому ми повинні часточку свого тепла обов’язково дарувати тим, кого доля обділила, щоб вони відчували любов і турботу.

Рейш Валентина Леонідівна,

вчитель української мови та літератури

Вознесенської гімназії №1

Кiлькiсть переглядiв: 143