Подорож до Європи

2014-05-12

З 20 по 29 березня учні гімназії мали змогу подорожувати країнами Європи, зокрема: Польща, Німеччина, Франція. В поїздці було приблизно 30 школярів. Поїздка була організована вчителем французької мови Вознесенської гімназії № 1 Животівською О.О., за сприянням благодійного фонду «ОРАНТА».

Сам процес підготовки до поїздки був цікавим, а саме підготовка документів, хвилювання перед співбесідою у Посольстві, яке згодом відмінили через ситуацію у країні, збір потрібних речей, та вже сам перетин кордону.

Перетнувши Українсько –Польський кордон, наша група попрямувала до Німеччини. Проїхавши всю Польщу, можна було помітити різкі відмінності від України. В Польщі ідеальні дороги, вздовж усієї траси поля огороджені парканом . Тож помітні відмінності кинулися нам у очі.

Приїхавши до Німеччини у нас була двохденна програма, а саме цілий день у Берліні, та вільний день у місті де ми проживали. Німеччина – індустріально розвинута країна, яка сподобалися усім з нашої групи з першого погляду. Вразила чистота, порядок, добре ставлення людей та краса природи. Люди літнього віку ходять разом за руки, що здивувало. Архітектура Берліну і німецьких сіл – дивовижна. Тому можу сказати, що Німеччина – країна великих можливостей.

Через два дні ми попрямували до Франції на 5 днів, де ми жили у двохповерхових будиночках, у передмісті Парижу. В Парижі ми мали денну оглядову екскурсію, цілий день у Діснейленді, вільний день, Екскурсії до Монмартру та Версалю. Взагалі важко описати, що ми побачили, адже об’їхали всі місця, які тільки можна собі уявити . Тобто за час перебування у Франції ми намагалися побачити якнайбільше і взяти для себе багато корисної інформації.

Взагалі, провівши у Європі 10 днів я зрозумів, що нашій країні є куди надалі розвиватися. Мене особисто вразило все побачене за кордоном і власне для себе все виглядало ідеально. Ось так. Бажаю своїй країні великих успіхів у розбудові демократичної та сильної держави. Я впевнений,що майбутнє нашої країни в наших руках. Вдячний директору Вознесенської гімназії №1 Нечипорук І.М. та Животівській О.О., які весь час нас супроводжували і були завжди поруч на протязі усієї поїздки.

Брус В., уч. 6(10)-Г кл. гімназії

/Files/images/novosti/2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 114