Свято інтелекту в гімназії

2014-05-12

Свято інтелекту в гімназії

Доброю традицією гімназії стало проведення навесні шкільного етапу конкурсу «Учень року». Це щорічне свято знань та інтелекту. В конкурсі взяли участь 11 гімназистів 9-10 класів. У кожного з учасників за плечима великий багаж знань, перемоги на міських, обласних, Всеукраїнських конкурсах, учнівських олімпіадах.

Кожен з них уже встиг зарекомендувати себе здібним, наполегливим, творчо обдарованим.

Зі словами привітання і побажання всім присутнім успіхів у конкурсі звернулася директор гімназії Нечипорук І.М.

Конкурсні випробування проходили у 3 етапи.

Перший тур – «знайомство з конкурсантами». Кожен учасник презентував себе як творчу, обдаровану особистість. Найяскравішими виявилися візитні картки Карпенко Віолетти 6(10)-Г, Тихонової Анни 6(10)-Г, Маковея Євгена 5(9)-М, Сологора Романа 6(10)-М, Шангараєвої Діани 6(10)-М.

Другий тур - відбірковий. Учні письмово відповідали на запитання протягом обмеженого часу. Найкраще впоралися з завданнями Сологор Роман 6(10)-М, Цимбалюк Єлизавета 6(10)-М, Шангараєва Діана 6(10)-М, Тихонова Анна 6(10)-Г, Павлова Ірина 5(9)-Г, Кузнєцов Дмитро 6(10)-П, Бебкевич Юрій 5(9)-Г, Маковєй Євген 5(9)-М, Карпенко Віолета 6(10)-Г, Семеж-Селюта Олег 5(9)-Г.

В наступному конкурсі учасники обирали предмет і відповідали на тематичні питання.

Оцінювали конкурсантів члени журі, до складу якого увійшли директор гімназії І.М. Нечипорук, заступник директора з навчально-виховної роботи О.М. Руденко,

вчитель української мови та літератури В.Л. Рейш та бібліотекар гімназії

Л.І. Шевченко.

Усім довелося добре попрацювати. А атмосферу свята своїм співом створювали Коробченко Анна, учениця 3(7)-Г класу та вихованки шкільного вокального гурту «Ластівка».

Всі учасники конкурсу продемонстрували високий рівень загальної ерудиції та ґрунтовні знання з певних предметів, презентували свої здібності та нахили. Але конкурс є конкурс. В конкурсі завжди є переможці. В запеклій боротьби визначився переможець. Ним стала учениця 6(10)-Г класу Карпенко Віолетта. Всім учасникам конкурсу було вручено Грамоти, а також побажання добре підготуватися та взяти участь у конкурсі наступного року, а Віолетті – успіхів у міському етапі конкурсу!

Член журі, бібліотекар

гімназії Шевченко Л.І.

/Files/images/novosti/SAM_0424.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 124