Привітання до дня Святого Миколая

2015-12-19

Шановні учні, батьки, вчителі!

Щиро вітаємо вас зі світлим і радісним святом –

Днем Святого Миколая Чудотворця!

Сьогодні всі християни відзначають одне з найрадісніших та найочікуваніших свят нашої малечі - день Святого Миколая Чудотворця, яке приходить чарівною зимовою казкою на нашу благодатну землю перед новорічно-різдвяними святами.

У цей час маленькі діти з нетерпінням чекають дива, адже Святий Миколай невидимою рукою здійснює найзаповітніші їхні мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. Це справжнє свято віри, світла і добра. Ми ж, дорослі, маємо подбати, щоб воно залишило приємну згадку в душах дітлахів, посіяло зерно любові до ближнього, поваги до традицій минулого.

Миколай Чудотворець – захисник, наставник і покровитель дітей. Він дарує усім віру в чудесне здійснення бажань, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає на добро. Тож, подаруймо своє тепло і увагу тим, кого обділила доля, адже кожний сьогодні чекає на свято.

Сердечно бажаю всім здоров'я і благополуччя, достатку і щасливої долі. Хай Святий Миколай оберігає вас з дитинства і протягом усього життя, дарує щастя, радість і віру в чудеса.

/Files/images/privitannja_z_dnem_svjatogo_mikolaja.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 146